fredag 4 december 2009

Rädd? Nej!

Saxat från forum:

"Med stöd av de regler jag hittade här på sidan (går ej att länka) så skrev Anders_B i kategorin 'Egna upplevelser' den 24 juli 2007 kl. 22. 30. 00 bl.a följande:

'... naturligtvis så är det inte tillåtet att lämna ut personer med namn eller med en sådan beskrivning att det går att identifiera. Alla sådana inlägg kommer att raderas.'

Så har jag anmält ditt inlägg.

Det kan väl ändå inte vara meningen och syftet med detta forum att bete sig exakt såsom de personer med de störningar som avhandlas här? Och att alls sprida sådana uppgifter att de går att härleda till en fysisk person (för det gör de) strider mot PUL och sidansvarig kan ställas till svars för detta. Samtliga dina uthängningar är nu anmälda.Liksom din blogg redan också blivit(annars hade jag kunnat tipsa dig om att starta en sådan). Eller är kanske Anders_B och gogilol samma person?"På det svarade jag:

Hej SAFT!

Jag har hängt ut 'Nemi' med hennes riktiga namn därför att andra ska ha en rimlig chans att undvika henne, så enkelt är det. Jag är inte heller den ende som har hängt ut henne.

Jag har inget dåligt samvete för det och 'Nemi' vet om det och har inte vidagit några åtgärder.

Varför har hon inte det?

Här är svaret:

Hon är en sådan helgjuten psykopat att hon inte bryr sig det minsta om saken.

Inget berör henne!

Som att hälla vatten på en gås!Och jag tar gärna en rättslig prövning, men bara 'Nemi' själv kan föra sin talan och det måste hon göra med att väcka enskilt åtal.Det finns en risk att hon vinner, knullar väl rättens ordförande först!Jag rekommenderar dig att inleda en relation med henne. Hon är inte så noga med vem hon tar. Det behöver inte ens finnas särskilt mycket pengar att lägga rabarber på.

Hon resonerar som så att:

'Många bäckar små ...'exeptionellt vänligen

GOGILOL"Jag kan nu tillägga och säga något till menageriet, Nemias menageri: två kammaråklagare och en rådman vid Göteborgs tingsrätt.

Du, rådman, speciellt, du som sa "Vi får väl notera att det är din diagnos!"

Du som inte trodde att Nemia är en psykopat och du som antagligen inte visste att jag kan ställa en sådan diagnos. Du, din djävla partiske fähund, som sannolikt inte vet ett uns om psykopati, läs och lär dig, för fan!Du rådman K. N. som nekade mig att kalla ett vittne, professor Anders Forsman, att uttala sig till stöd för att Nemia P:s. trovärdighet kan ifrågasättas. Du som sa att en sådan bevisning skulle bliuyan verkan. Du kan läsa här för att se vad jag vet om psykopati!

Och du kan studera psykopati lite till om du läser här!
men, jag tror att det blir utan verkan, för jag tvivlar på dina fattningsgåvor!

Är det någon som tror att jag har respekt för "rättsväsendet" efter allt som har hänt?

Ge mig inte ännu mera bevis på rättsväsendets inkopetens än ni redan har givit mig, om ni inte vill att det kommer ut!

I nästa avsnitt får niläsa om Hisingspolisen och deras samröre med psykopater och horor!

1 kommentar:

terje sa...

Hej!
Jag såg att det funnits ett forum för psykopatoffer, men det stängdes ned efter att en psykopat hade sabbat det. Jag läste det på en blogg på Aftonbladet: http://blogg.aftonbladet.se/ahh-sikt/2010/02/psykopat-slackte-forum-for-psykopatoffer#comments

Nu startade jag en grupp som offren kan skriva på om de vill: http://psykopatoffer.groups.live.com/

Alla är välkomna om de sköter sig, annars suspenderar jag dem.

Hälsningar Terje